5 motive ca sa aplici acum pentru Work and Travel USA

14 oct. 2019 admin 4371 views
5 motive ca sa aplici acum pentru Work and Travel USA

Daca ai auzit de la multi prieteni ca e destul de devreme ca sa te inscrii in programul Work and Travel, noi ti-am pregatit 5 motive care contrazic acest  ”mit studentesc”. Poate ca ai auzit de la mai multi prieteni spunand ”Asteapta sa apara joburile” sau ”Ai timp sa te inscrii din semestru doi dupa sesiune”, asa ca iti lasam mai jos cateva argumete plauzibile care sa te faca sa gandesti de doua ori.

 

  1. Cu cat te inscrii mai repede, pretul programului este mult mai mic, pentru ca acesta pe parcursul sezonului Work and Travel creste, costurile se schimba si ne gandim si la buzunarul tau sa nu sufere prea mult.
  2. Pentru ca ne place corectitudinea, mergem pe premisa primul venit, primul servit!  Joburile cele mai bine platite se dau mai repede decat croissantele la un Mega de langa un birou de corporatisti. Daca te inscrii cat mai redepe poti opta pentru un job bine platit pe ora si in locatia pe care ti-o doresti cel mai mult, asigurandu-te ca mai prinzi locuri. Vezi AICI cateva optiuni de angajatori (lista e mult mai mare, sunt peste 1400 de joburi, asa ca da o fuga in birourile Work and Travel sa afli despre toate). 
  3. Cu cat aplici mai repede iti vei usura procesul pentru strangerea de documente, alegerea unui angajator si sustinerea unui interviu cu acesta. Facand asta ai mai mult timp sa te concentrezi pe sesiune care an de an vine cu noi surprize.
  4. Fiecare banut conteaza, de aceea te sfatuim sa te inscrii pentru experienta Work and Travel pentru a termina cat mai repede cu birocratia de care toata lumea fuge si sa iti iei biletul de avion din timp. De treaba asta ne ocupam noi pentru a-ti gasit bilet dus-intors, la un pret cat mai mic, dar asta depinde de tine cat de rapid si hotarat esti!
  5. Un alt motiv important pentru care sa te inscrii mai repede, este ca ”Winter is coming!” si macar gandul ca peste cateva luni o sa fii la plaja cu un mojito in mana si portofelul destul de infoiat, sa iti tina de cald in suflet pentru iarna friguroasa ce se anunta. Vezi AICI cum si-au petrecut alti colegi de-ai tai vara trecuta.

Daca te-am facut curios, inscrie-te acum online si hai sa vorbim mai multe despre cum ar putea sa arate vara ta!

 

 

14 oct. 2019 admin 4371 views