Ce skill-uri au dobandit studentii in urma programului Work and Travel

8 ian. 2020 admin 341 views
Ce skill-uri au dobandit studentii in urma programului Work and Travel

 

Poate ca pentru unii, Work and Travel pare floare la ureche, dar cum orice vers are in spate o metafora, la fel e si in cazul plecatului in State. Lasand la o parte locurile pe care le vizitezi, paycheck-urile care se aduna in urma orelor muncite, Work and Travel este o experienta in sine, din care te intorci cu un bagaj de amintiri frumoase si utile.
Ne-am gandit sa abordam in seria noastra de testimoniale o latura mai profunda, despre ce inseamna experienta Work and Travel USA la finalul verii, cand ajungi in Romania si pui cap la cap amintirile, prieteniile si skill-urile pe care le-ai castigat. La capitolul abilitatilor dobandite, am pus urmatoarea intrebare studentilor nostri: “Ce skill-uri ai dobandit in urma programului Work and Travel USA?” pentru a vedea parcursul lor in urma celor trei/patru luni petrecute in State. Asa ca le dam cuvantul studentilor nostri, sa va impartaseasca schimbarea lor dupa o vara pe cinste in State.

 

Denisa

Mi-am imbunatatit engleza, mi-am invins frica de inaltimi, am invatat sa inot, am invatat spaniola, leadership si dezvoltare personala.

 

Catalin
Abilitatile mele de comunicare, problem solving si adaptare au crescut exponential.

 

Gabriel

Skill-urile dezvoltate au fost acelea de a coordona o echipa si de a fi un lider.
 

Valentina

In primul rand, mi-am imbunatatit limba engleza, atat vorbit, dar si intelegere, pentru ca americanii vorbesc al naibii de repede. :)) Apoi si rezistenta mea la stres si capacitatea de a rezista 15-16 ore de stat in picioare.
 

 

Andrei

Mi-am imbunatatit engleza, dar si felul in care interactionez cu oamenii. Am invatat cum sa repar biciclete si cum sa-mi fac un mic-dejun bun. Sunt multe skill-uri pe care le poti dobandi sau dezvolta dupa 4 luni intr-o tara straina.
 

Andreea

Ambitia, rabdarea si increderea in mine.
 

 

Diana

Cel mai mare avantaj este cel legat de perfectionarea nivelului de limba engleza. De altfel, am invatat sa gestionez mai bine situatiile care te epuizeaza din toate punctele de vedere si mi-am imbunatatit modul de comunicare cu oamenii complet diferiti fata de mine.
 

 

Cristian

Pot spune ca dupa experienta Work and Travel sunt mai matur, mai calculat si stiu sa imi gestionez mult mai bine timpul.
 

 

Mihaela

Am invatat sa ma descurc singura din toate punctele de vedere, sa lucrez in echipa, sa imi organizez un program incarcat si sa accept diferentele dintre oamenii din toate colturile lumii.
 

Radu

Mi-am imbunatatit engleza, dar abilitatile de mecanic la second job-ul pe care l-am avut la kart-uri.
 

 

Ioana

Sunt mult mai responsabila, asta e clar. Alta chestie misto este ca am invatat sa-mi gestionez banii foarte bine.
 

 

Diana

Nu stiu daca il pot numi chiar un skill, dar am invatat sa imi apreciez viata de acasa mai mult.

 

 

Ameen

Rezistenta crescuta la stresul psihic si fizic. laugh
 

 

Madalina

Abilitatile pe care le-am “slefuit” cel mai mult pe timpul verii petrecute in State, au fost cele de socializare.

 

Saron

Am dobandit skill-ul de a rezista treaz foarte multe ore consecutiv.

 

 
 
 
Laura

Top 3 skill-uri: time management, sales, organizare.


Pentru noile joburi de la cei mai mari sponsori din programul Work and Travel, ai un link AICI. Si daca vrei sa faci si o fapta buna in timp ce te inscrii pentru o vara in State, primesti 25$ reducere daca participi la campanie de donare de sange si vii in birourile noastre din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Craiova, Galati sau Constanta cu carnetul de donator.

Daca nu suntem conectati pe social media inca, ne poti urmari pe Facebook sau pe Instagram, daca vrei sa fii la curent cu toate noutatile programului Work and Travel. 

Daca te-au convins studentii nostri sa aplici pentru programul Work and Travel, ai AICI toate costurile programului, dar si Formularul de inscriere online.

8 ian. 2020 admin 341 views