Creditul BRD Work and Travel

19 ian. 2017 admin 4011 views
Creditul BRD Work and Travel

Daca vrei sa pleci sau ai aplicat pentru programul Work&Travel si nu ai banii necesari, poti apela cu incredere la creditul BRD, conceput special pentru acest program.

Poti aplica pentru creditul Work and Travel daca ai intre 18 si 29 de ani, esti inscris in programul Work&Travel din SUA si ti-ai gasit un job prin intermediul uneia dintre companiile partenere BRD. Poti primi intre 250 si 5000 USD fara nici o garantie. Creditul acopera:

- Taxa de program catre compania partenera BRD;
- Taxele aferente obtinerii vizei(160$) si taxa SEVIS(35$);
- Costul biletului de avion (pretul difera in functie de destinatie);
- banii de buzunar (in limita a 20% din valoarea creditului);

Descarca informatiile despre comisioane si dobanzi din cadrul creditului BRD Work and Travel de aici.

De ce venituri ai nevoie pentru a obtine imprumutul?

‚ÄčPoti obtine creditul, chiar daca tu nu obtii venituri. In acest caz, se poate lua in considerare venitul unuia, sau ambilor parinti si rudele pana la gradul 3 inclusiv.

Se accepta o gama larga de venituri: de la salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, pana la venituri din activitati independente.

Pe site-ul BRD vei gasi un model de adeverinta de venituri pe care trebuie sa il aduci ca sa obtii creditul.

Descarca adeverinta de venit si angajamentul de plata pentru obtinerea creditului de aici. 

Cum se achita creditul?

Acest credit este un imprumut care se achita la scadenta. Astfel pe perioada sederii tale in State va trebui sa achiti lunar doar dobanda si comisionul de gestiune lunara a creditului iar imprumutul il vei achita cand te intorci.

Cum se obtine creditul Work&Travel?

Pentru credit poti aplica dupa ce vei obtine contractul de munca in urma interviului cu angajatorul. Pana atunci, cel mai bine este sa te duci la o sucursala BRD, sa primesti toate informatiile si astfel vei fi pregatit sa aplici pentru credit.

19 ian. 2017 admin 4011 views