Cum si-au ales studentii second job-urile pentru programului Work and Travel

13 ian. 2020 admin 1317 views
Cum si-au ales studentii second job-urile pentru programului Work and Travel
Aproape fiecare student care ne trece pragul biroului pentru a se inscrie in programul Work and Travel USA ne adreseaza urmatoarele intrebari “Second job de unde imi iau? De la voi? Cum procedez?”. Asa ca am hotarat sa apelam la studentii nostri care au avut second job-uri sau au facut overtime, sa va spuna cum au reusit ei. Aveti si cateva tips & tricks de la ei, ca sa va fie mai usoara munca atunci cand veti fi plecati in State. 

 

Va lasam in compania studentilor nostri, iar daca aveti prieteni care pleaca cu Work and Travel, share-uiti si cu ei acest articol.

 
 
Saron ( French Lick Township, Indiana)
Second job-ul l-am avut la un Waterpark la vreo 10 minute de mers cu bicicleta de casa. Am cautat pe site-ul indeed.com, am fost la interviu si am fost acceptat. Toata treaba a fost foarte simpla.
 
 
 
Ioana (Beach Haven, New Jersey)
Am avut second job. Primele doua luni din vara am fost casiera intr-un magazin foarte mare, unde se putea gasi orice. Urmatoarea perioada am lucrat intr-un restaurant care servea doar supe. Ambele job-uri le-am obtinut foarte usor. Este exact ca in filme, vezi pe geamul magazinelor “Help wanted”, intri, intrebi ce te intereseaza legat de job, dupa care incepi munca. 
 
 
Radu (Ocean City, Maryland)
Second job am avut la un parc de distractii, bazat mai mult pe piste de carturi. La mine a fost foarte simplu, am mers acolo sa vorbesc cu un prieten si unul dintre manageri a venit la mine sa ma intrebe daca vreau sa ma angajez, iar eu am spus ca da. Am avut si putin noroc 😊) 
 
 
Mihaela (Beach Haven, New Jersey) 
Da, am incercat mai multe second job-uri. Am fost in fiecare loc care avea afis de angajare si am aplicat, iar in final l-am ales pe cel care mi s-a parut cel mai potrivit pentru mine. Am lucrat intr-o brutarie, unde vindeam prajituri.
 
 
 
Valentina (Sandusky, OHIO)
Da, am avut second job pe la sfarsitul verii, respectiv septembrie. Locul cel mai la indemana a fost McDonalds. Primul pas a fost sa completez un formular de angajare, apoi trebuia sa astept sa fiu contactata. Insa la un moment dat am vazut ca nu a dat prea multe rezultate partea cu formularul si am decis sa merg personal la angajator. Am insistat de vreo cateva ori si intr-un final am fost contactata si angajata. Trebuie sa iti bati putin capul daca vrei cu adevarat.
 
 
Alexandru ( French Lick Township, Indiana) 
Nu mi-am cautat un second job, pentru ca mi-am luat alte shift-uri de munca tot in resort-ul respectiv, dupa acordul managerului meu.
 
 
 
 
Andreea (Ocean City, Maryland)
Nu am avut second job, pentru ca am lucrat overtime la primul loc de munca si castigam dublu, ceea ce mi-a convenit. 
 
 
 
 
Diana (Yosemite National Park, California)  
In primele doua luni am lucrat overtime intr-unul dintre restaurantele din Yosemite, fiindca nu exista posibilitatea de second job. Procesul a fost destul de usor, am luat legatura cu unul dintre manageri si am cerut acordul de a lucra acolo.
 
 
 
Andrei (South Yarmouth, Massachuttes)
Mi-am gasit un job de FoodExpediator intr-un mic pub. Cea mai buna solutie de a gasi un second job este sa mergi din locatie in locatie, pana gasesti ceva ok, la mine asa a functionat.
 
 
 
 
Andreea (Sandusky, OHIO) 
Da, mi-am luat second job la sfarsitul sezonului, cand imi terminam orele la locul de munca pentru saptamana respectiva, pentru ca avem nevoie de un ban in plus.
 
 
 
 
 
Laura (Carnelian Bay, California)
Da, am avut second job. Am gasit o cafenea draguta langa casa, la care am aplicat online and that’s all.
                                                                                                                           
 
 
 
 
 
Ai intrebari? Nu ezita sa ne dai un mail la cristian.tene@integraledu.ro pentru a te ajuta.
 
Pentru noile joburi de la cei mai mari sponsori din programul Work and Travel, ai un link AICI. Si daca vrei sa faci si o fapta buna in timp ce te inscrii pentru o vara in State, primesti 25$ reducere daca participi la campanie de donare de sange si vii in birourile noastre din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Craiova, Galati sau Constanta cu carnetul de donator.
 
Daca nu suntem conectati pe social media inca, ne poti urmari pe Facebook sau pe Instagram, daca vrei sa fii la curent cu toate noutatile programului Work and Travel. 
 
Daca te-au convins studentii nostri sa aplici pentru programul Work and Travel, ai AICI toate costurile programului, dar si Formularul de inscriere online.
 
13 ian. 2020 admin 1317 views