Vara este prea scurta pentru a avea un job in State nepotrivit!

Vara este prea scurta pentru a avea un job in State nepotrivit!

Ce poate fi mai misto decat sa stai toata vara la piscina, sa te bronzezi si sa fii platit pentru asta? Da, acest lucru este posibil daca iti alegi un job in State ca salvamar!

Citeste mai jos avantajele pe care le ofera angajatorul High Sierra Pools studentiilor care se inscriu in programul Work and Travel USA!

High Sierra Pools isi desfasoara activitatea de mai bine de 25 de ani iar misiunea lor este sa faca piscinele mai sigure, sa creeze experiente pozitive clientilor sai si sa ofere cel mai inalt standard de profesionalism din industrie.

In ce destinatii pot lucra ca si salvamar prin programul Work and Travel USA?

Studentii care isi aleg un job de salvamar la angajatorul High Sierra Pools pot sa lucreze in cele mai populare locatii printre studenti, si anume Virginia, Maryland si Massachusetts.

Piscinele sunt localizate la apartamente hoteluri.

Ce responsabilitati voi avea ca si salvamar prin programul Work and Travel USA?

Responsabilitatile tale ca salvamar vor fi supravegherea activitatilor de la piscina astfel incat sa previi si sa identifici accidentele, sa mentii calitatea apei din piscina si sa asiguri o experienta pozitiva pentru fiecare utilizator al piscinei.

Cat castig pe ora daca aleg sa lucrez ca si salvamar prin programul Work and Travel USA?

Plata pe ora difera in functie de locatia in care vei lucra:

 • Virginia, $12.00
 • Maryland, $12.50
 • Massachusetts, $13,75

Salvamarii care au experienta anterioara pot avea salarii si mai mari.

Exista posibilitatea de ore suplimentare in cazul unui job ca salvamar prin programul Work and Travel USA?

Da, daca lucrezi mai mult de 40 de ore pe saptamana, orele lucrate in plus vor fi platite o data si jumatate, astfel ca poti castiga intre $16.50 si $19.12 in functie de statul in care vei lucra.

Cate zile voi lucra daca aleg sa lucrez ca si salvamar prin programul Work and Travel USA?

Ca si salvamar, vei lucra 6 zile pe saptamana si vei avea o zi libera.

Unde voi locui daca aleg sa lucrez ca si salvamar prin programul Work and Travel USA?

High Sierra Pools inchiriaza apartamente in comunitatile locale in care sunt amplasate piscinele. Vecinii tai vor fi familii americane astfel ca vei experimenta din plin stilul de viata american. Apartamentele sunt echipate cu mobilier de baza, televizor, bucatarie echipata complet si acces la internet.

Care este costul cazarii daca aleg sa lucrez ca salvamar prin programul Work and Travel USA?

Costul este pe saptamana, difera in functie de locatia in care vei lucra si este intre $130.00 si $160.00. Avantajul la acest angajator este ca chiria ti se va scadea direct din paycheck astfel ca iti vei putea lua mai putini bani de buzunar la plecarea in State.

Ce activitati culturale pot experimenta daca aleg sa lucrez ca salvamar prin programul Work and Travel USA?

High Sierra Pools organizeaza pentru angajati diverse activitati prin care acestia pot socializa si distra in acelasi timp, precum:

 • jocuri de baseball
 • excursii la parcurile subacvatice
 • excursii in Ocean City
 • olimpiada salvamarilor
 • campionate de fotbal si multe altele.

De asemenea, in timpul liber, studentii inscrisi in programul Work and Travel USA care au ales sa lucreze la acest angajator se pot bucura de:

 • evenimente culturale
 • sesiuni de shopping
 • atractii
 • viata de noapte din zona in care locuiesc.

Nu trebuie sa ratezi muzeele din Washington DC. Atat Boston cat si Virginia Beach ofera multe posibilitati de a invata mai multe despre istoria Statelor Unite si a experimenta cultura americana.

Suna bine, nu? Nu pierde sansa de a lucra la vara pentru High Sierra Pools! Locurile sunt limitate, inscrie-te pana la data de 20 decembrie si rezerva-ti un loc!

Poti vedea si alti angajatori AICI