De ce sa pleci cu Work and Travel?

20 dec. 2016 admin 2469 views
De ce sa pleci cu Work and Travel?

Iti faci prieteni din toata lumea

Fiind un program la nivel international, Work and Travel reuneste studenti din toate colturile lumii. Pe langa experienta americana, vei avea sansa sa inveti despre Mexic, Serbia, Polonia, China etc. La urma urmei te aflii in tara tuturor posibilitatilor. De regula se organizeaza petreceri, seri de gatit, excursii, iar in cadrul lor vei avea sansa sa cunosti alti studenti si sa inveti despre cultura lor.

Iti imbunatatesti limba engleza

Vei lucra in cea mai mare parte cu straini si vrand-nevrand va trebui sa vorbesti in engleza. Trebuie sa stii ca in primele 2 saptamani pentru toata lumea este putin dificil, angajatorii stiu acest lucru iar ceilalti studenti J1 sunt in aceeasi situatie ca si tine deci poti intreba fara grija in caz ca nu ai inteles ceva.

Bani, bani si iarasi bani!

Aceasta vara iti permite sa strangi o suma de bani pe care nu ii poti face in Romania, ca student, in aceeasi perioada de timp. Castigurile medii sunt intre 4000-6000$, limita superioara nu exista, deci poti castiga si mai mult. Totul depinde de tine!

Tips : Romanii se descurca oriunde, iar americanii apreciaza studentii romani pentru ca sunt harnici.

Castigi mai multa incredere in tine si curaj

Aceasta experienta va fii una pe care nu o vei uita niciodata si din acest motiv te va ajuta sa te dezvolti pe plan personal. Faptul ca vei fii pe cont propriu, va da nastere la o ambitie de care nu erai constient pana atunci. Au reusit si altii inaintea ta, tu de ce nu te-ai descurca? Acolo nimeni nu te cunoaste, poti fii cine vrei. Vei fii in America, o tara in care totul e normal si anormalul nu prea exista

Vizitezi locuri pe care le-ai vazut doar in filme

Am pastrat ce e mai bun pentru final. Acele minunate 30 zile in care ai banii in mana si un continent intreg este asezat la picioarele tale si poti face ce vrei. Vrei sa faci shopping pe 5TH Avenue? Poti merge in New York. Vrei sa faci din noapte zi? Du-te in Las Vegas! Vrei o poza pe o plaja asa de albastra ca te vezi prin ea? California te asteapta!

 

America este la o aruncatura de ..10-12h cu avionul, dar e acolo si te asteapta. Pack your bag and live your American Dream!

 

20 dec. 2016 admin 2469 views