Documentele necesare

18 oct. 2017 admin 1631 views
Pentru participarea in programul Work and Travel USA
  • Formular de inscriere;
  • Carte de identitate;
  • Carnet sau legitimatie de student vizat la zi (in cazul in care nu ai nici carnet, nici legitimatie, poti aduce o adeverinta de student, la motivul emiterii trebuie sa apara mentionat “Programul Work and Travel SUA”);

 

Dupa semnarea ofertei de munca
  • Pasaport;
  • 1 fotografie tip buletin sau pasaport;
  • Adeverinta medicala (aceasta trebuie sa ateste ca esti apt de munca sau clinic sanatos, se elibereaza de la medicul de familie);
  • Cazier juridic (se elibereaza de catre politie);
  • Adeverinta care sa ateste ca nu ai interdictie sa parasesti tara (se elibereaza de catre serviciul pasapoarte);
  • Adeverinta de student, la motivul emiterii trebuie sa apara mentionat “Programul Work and Travel SUA”

 

Pentru dosarul de viza SUA
  • Chitanta de plata a interviului de viza la orice sucursala BRD;
  • 1 fotografie format digital viza SUA (5X5, conform cu standardele impuse de Ambasada SUA);
  • Adeverinta de student, la motivul emiterii trebuie sa apara mentionat “ Ambasada SUA”;
  • Formularul DS -160 (acesta se completeaza pe pagina ambasadei SUA,https://ceac.state.gov/genniv/);
  • Pasaport valabil pe 5 ani (valabil pana pe 31 octombrie, data maxima de intoarcere in Romania)

 

 

18 oct. 2017 admin 1631 views