Gabriela Chirila

1 nov. 2019 admin 443 views
Gabriela Chirila

Traditiile si obiceiurile difera de la regiune la regiune, de la o tara la alta si de la un continent la altul. Caracterizat prin interactiune, schimb, comunicare, cooperare, depasirea barierelor culturale, solidaritate, »čncredere si respect reciproc programul Work and Travel le ofera studentilor posibilitatea de a-si petrece vacanta de vara in America, muncind si calatorind.
Din punctul meu de vedere, aceasta calatorie este benefica pe toate planurile, maturizandu-ne si imbogatindu-ne cunostintele, dezvoltandu-ne ca si persoane.

Eu sunt genul de persoana sincera, curioasa si care face colectii de "povesti de viata". Imi place sa interactionez cu oamenii, imi place sa le vorbesc, sa le captez atentia si sa incerc sa ghicesc personalitatea fiecaruia dintre ei. Sunt empatica, atenta la detalii si ambitioasa, de aceea am fost incantata sa fac parte din echipa WAT. Imi doresc sa ajut si sa-i indrum pe studenti sa isi gaseasca un loc de munca potrivit pentru ei, motivandu-i si incuranjandu-i sa-si foloseasca atuurile la cote maxime.

Ce faci la vara? Hai in America!
Curajul e la tine, trebuie doar descoperit.

Gabriela este consultant Work and Travel in cadrul biroului IntegralEdu din Galati. O puteti contacta la adresa de email g.chirila@integraledu.ro.
1 nov. 2019 admin 443 views