Iasmina Stroita

Iasmina Stroita

Cultura este o parte realizata de om a mediului. Unul dintre cel mai mari beneficii este un moment, un eveniment, care integreaza simultan persoane provenite din diferite medii din toata lumea.

Experientele interculturale  ne ajuta sa privim lucrurile dintr-o perspectiva diferita, una proaspata. In acelasi timp sa exploram identitatea celuilalt, cu scopul de a descoperi anumite variatii care lipsesc intr-o cultura limitata, sau axata pe alte valori si principii.

Consider ca programul Work & Travel are un impact cu o insemnatate foarte mare asupra maturizarii tinerilor studenti. Este atat o calatorie de autocunoastere, atat spirituala, cat si psihologica. Din experienta proprie in Statele Unite, spun ca este un pas spre dezvoltarea personala a unui individ, care ajunge sa ia in calcul noi posibilitati, noi idei prezentate intr-un mediu multicultural. Scopul major este de a filtra si imbina cunostintele acumulate, si de a genera o gandire ‘deschisa’ si un comportamet viitor ‘universal’, benefic deoarece poate fi aplicat intr-o arie cat mai extinsa.

Noi, cei de la IntegralEdu, ii sustinem pe cei care aleg sa plece in SUA, prin oportunitatea oferita de WAT. Avand in vedere varietatea de locatii si oferte de munca, ii ajutam sa ia in considerare toate implicatiile, asigurandu-ne impreuna ca este o decizie care sa le ofere confort si in acelasi timp entuziasm. In continuare, suntem suport pe tot parcursul acestui trip.

Iasmina este consultant Work & Travel in cadrul biroului IntegralEdu din Timisoara. O puteti contacta la adresa de email: iasmina@integraledu.ro. sau la numarul de telefon: 0737.069.004