Irina Donici

12 mar. 2018 admin 1202 views
Irina Donici

Ca si absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi am o deschidere catre studiul in alta limba. Din acest motiv incurajez cu drag orice tanar isi doreste sa studieze in strainatate. La fiecare consultatie intalnesc elevi dornici sa afle mai multe despre mediul international de studiu, tineri nerabdatori sa isi largeasca orizonturile, iar entuziasmul lor si reusita de a fi acceptati la universitatea dorita sunt rasplata binemeritata pentru timpul petrecut lucrand la aplicatia lor.

In cadrul IntegralEdu vin si in ajutorul studentilor care doresc sa participe in programul Work and Travel. Consider ca acesta este o oportunitate extraordinara, ei capatand experienta de munca, dar si experienta de viata. In America, studentii pot cunoaste o alta cultura, isi pot imbunatatii abilitatea de a comunica in limba engleza, si pot petrece o luna pentru a calatori.

Ma bucur pentru fiecare elev si student care reuseste sa isi indeplineasca visurile cu ajutorul meu si incerc zi de zi sa le ofer tot sprijinul de care au nevoie.

Irina este consultant Work & Travel in cadrul biroului IntegralEdu din Constanta. O poti contacta la adresa de mail idonici@integraledu.ro.
12 mar. 2018 admin 1202 views