ISIC - International Student Identity Card

31 aug. 2015 Admin 15881 views
ISIC - International Student Identity Card
Poti profita de urmatoarele reduceri cu cardul tau ISIC

40 RON reducere la testele de orientare profesionala Centigrade
10% din costul cursurilor de limba engleza oferite de Integral Language School Bucharest
$20 din costul de program Work and Travel USA 

 

Despre ISIC

ASYST – Association for the Support of Youth, Students and Teachers (Asociatia Pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor), a luat fiinta in aprilie 2005, ca si organizatie nonguvernamentala, apolitica si non-profit, membra a confederatiei internationaleWorld Youth Educational Student Travel Confederation (WYSETC). 
Organizatia a aparut ca reactie fireasca la necesitatile unui segment social aparte si reprezentativ pentru Romania timpului prezent: tinerii.
In prezent ASYST  detine licenta nationala absoluta si exclusiva pentru administrarea proiectului cardurilor ISIC (International Student Identity Card), ITIC ( International Teacher Identity Card) si IYTC (International Youth Travel Card).

ASYST este in primul rand un mijloc de sprijin direct al tinerilor, studentilor si profesorilor prin gasirea celor mai eficiente modalitati de accesare a serviciilor de care acestia sunt interesati, dezvoltând facilitati unice pe plan international si national.

In calitate de membra WYSETC, ASYST militeaza pentru promovarea schimburilor educationale, a mobilitatii si a dialogului intercultural, dezvoltand astfel cooperarea internationala intre tineri, studenti si profesori.

 

Cardurile ISIC pentru studenti se pot comanda in oricare dintre birourile IntegralEduPentru mai multe informatii, puteti suna la numarul de telefon 021 311 0572.
31 aug. 2015 Admin 15881 views