Targul de joburi Work and Travel!

11 dec. 2017 admin 1252 views
Targul de joburi Work and Travel!

Pe 18 decembrie se desfasoara Virtual Recruit, o serie de interviuri pe Skype cu reprezentantii angajatorilor pentru un job Work and Travel!

Ca pentru orice alt interviu, trebuie sa te pregatesti inainte (stiind cateva lucruri despre angajator si jobul pentru care aplici), sa fii punctual, sa te imbraci frumos si sa zambesti. Interviurile se sustin virtual pe Skype cu angajatorul american. De asemenea, pentru ca este indicat sa te pregatesti putin inainte, iar noi ti-am pregatit un articol cu Tips & Tricks pentru un interviu reusit.

Daca inca nu te-ai hotarat pentru ce angajator vrei sa aplici, noi te putem ajuta cu cateva sfaturi. Dar, indiferent de decizia pe care o vei lua, un lucru este sigur: vei avea o vara de neuitat in America!

Ordinea alegerii si ocuparii joburilor se face pe principiul Primul inscris – Primul servit. Astfel, avand in vedere ca cererea este una foarte mare, iar joburile se dau ca painea calda, iti recomandam sa iti asiguri astfel locul potrivit. Daca vrei sa te inscrii si cu prietenii si sa mergeti la acelasi angajator, recomandarea devine o cerinta obligatorie. De asemenea, daca vii cu inca 2 prieteni, va puteti inscrie fiecare cu 995$!

Mai jos gasesti angajatorii prezenti pentru targul de joburi din 18 si 19 decembrie:

18 decembrie

Pentru mai multe informatii despre targurile de joburi disponibile, contacteaza unul din reprezentatii IntegralEdu Work and Travel, sau intra pe pagina Targuri de joburi.

 

11 dec. 2017 admin 1252 views