Sponsor nou la IntegralEdu Work and Travel!

23 mar. 2018 admin 2541 views
Sponsor nou la IntegralEdu Work and Travel!

Incepand cu luna martie, IntegralEdu Work and Travel are un nou partener, InterExchange. Ce inseamna asta pentru tine? Mai multi angajatori, mai multe joburi, in mai multe locatii tari!

Alege din cele peste 1300 de joburi disponibile in toata America! California? New York? New Jersey? Care te tenteaza mai mult?

Iata cateva exemple:

Stat Angajator Job  Salariu/ora   Cazare   Tips* 
California Mono Hot Spring Resort Cook, Server 11.00$ da smiley
 California   Shelter Cove Camp Ground Store & Deli Cashier 10.00$ da smiley
California Manzanita Lake Service Store Cashier 11.00$ da sad
New York Le Bilboquet Cook 13.00$ da sad
New York Le Bilboquet Bus Person 7.50$ da smiley
New York SV Greenport - Sound View Inn Door Person 11.00$ da smiley
New Jersey Ocean Place Resort & Spa  Housekeeper  10.25$ nu smiley

 

Te-am facut curios? Vino in birourile IntegralEdu din Bucuresti, Timisoara, Craiova, Iasi, Constanta si Galati si discuta cu un consultant IntegralEdu Work and Travel si afla care sunt si celelalte joburi pe care le gasesti la noi!


Programul Work and Travel USA este un program de schimb cultural care  permite studentiilor la zi sa-si petreaca vacanta de vara in America si sa lucreze legal in domeniul turismului si al serviciilor.


Durata programului este de 3 luni si jumatate plus inca o luna suplimentara (asa numita perioada de gratie) care iti ofera posibilitatea sa calatoresti pe teritoriul Statelor Unite dupa terminarea contractului de munca.

In America, programul este administrat de catre o organizatie sponsor. In cazul joburilor de mai sus, InterExchange este sponsorul de programe culturale, autorizat de catre Departamentul de Stat sa deruleze programe Work and Travel USA.


smiley=da; sad=nu

23 mar. 2018 admin 2541 views