Studentii ne spun cum si-au ales agentia de Work and Travel

13 nov. 2019 admin 916 views
Studentii ne spun cum si-au ales agentia de Work and Travel

Pentru ca ne gandim mereu la cum sa iti usuram procesul de inscriere pentru programul Work and Travel si pentru ca e normal sa ai intrebari despre o experienta noua ce te astepta, i-am rugat pe studentii nostri care si-au petrecut cel putin o vara in America, sa iti impartaseasca mai multe din experientele lor de acolo.


Iti pregatim o serie de testimoniale legate de interviul de viza, cum sa iti iei un second job, detalii despre angajatorii nostri, cele mai faine destinatii din State, dar si multe altele. Le vom posta saptamanal, asa ca stai cu ochii pe site, Instagram si Facebook.
Pentru ca inca suntem pe la inceput cu inscrierile, ne-am intrebat studentii doua lucruri potrivite pentru perioada de acum: 

 

.

 

 

 Catalin

Mi-am ales agentia pe baza intrebarilor pe care le-am pus altor colegi si prietenilor care au mai fost plecati cu acest program. Am cautat o agentie serioasa, profesionista si de incredere.

Nu as putea alege un singur capitol. Am beneficiat de ajutorul consultantilor ori de cate ori am avut nevoie, pe intreg procesul programului Work and Travel.

 

 

Gabriel
Seriozitatea si rapiditatea au fost principalele criterii de departajare pe care le-am avut in alegerea agentiei de Work and Travel.

Ajutorul consultantului l-am simtit cel mai mult atunci cand a fost vorba de alegerea jobului.

 

 

 Andrei

Raportul calitate - pret a fost principiul de baza pentru care am ales IntegralEdu Work and Travel.

Sunt de parere ca m-au ajutat consultantii cu toate probleme intampinate in timpul procesului de inscriere, dar si cand eram in State.

.

 

 

Denisa

Libertatea de a-ti alege sponsorul si locul de munca m-au facut sa aleg aceasta agentie.

Tot procesul de inscriere in program a fost supravegheat de unul dintre consultanti si m-a ajutat cu tot ce tine de documente, formulare si interviul pentru viza.

 

 

 

 Diana

Am ales agentia usor subiectiv, fiindca o mica parte dintre angajati imi era cunoscuta, astfel increderea mea in serviciile prestate era mai mare, lucru implinit pana la finalul programului.

Cred ca am simtit cel mai mare suport si am avut parte de incurajari inainte de interviul cu angajatorul, cand unul dintre consultanti a ramas alaturi de prietenele mele si de mine pe perioada intregului interval de timp (de la prezentarea noastra in agentie, pana la finalizarea interviului); pe langa acest eveniment am avut parte de suport in ceea ce a privit modificarea biletelor de avion si am fost contactata si intrebata periodic despre cum au decurs lucrurile in State.

 

 

Cristian

Ii cunosteam pe baietii de la IntegralEdu Work and Travel si stiam ca sunt de incredere si profesionisti.

Capitolul cel mai important a fost cel ce privea documentele pe care trebuia sa le aduc si pasii pe care i-am avut de urmat in procesul de inscriere in program.

 

Alexandru

A fost o decizie de comun acord cu prietenii mei, mai ales ca ii cunosteam pe consultatii de la agentie.

La toate capitolele am primit o gramada de informatii de dinainte, atat la telefon, cat si pe email si chiar si reminder cateodata, atunci cand a fost nevoie. smiley Chiar am avut oriunde suport. La biletul de avion, am avut parte de mult ajutor pentru ca l-am schimbat de 2 ori si mereu pe ultima suta de metri.

 
 

Anamaria

A fost o decizie de comun acord cu prietenii mei, mai ales ca ii cunosteam pe consultatii de la agentie.

La toate capitolele am primit o gramada de informatii de dinainte, atat la telefon, cat si pe email si chiar si reminder cateodata, atunci cand a fost nevoie. :) Chiar am avut oriunde suport. La biletul de avion, am avut parte de mult ajutor pentru ca l-am schimbat de 2 ori si mereu pe ultima suta de metri.

 

 

Claudiu

Prietenii mi-au recomandat si m-au indemnat sa plec in State cu IntegralEdu Work and Travel.

Detaliile privind asigurarea medicala au fost un capitol important pentru mine, iar atunci am simtit cel mai mult ajutorul din partea consultantilor, care mi-au explicat fiecare chichita.

 

 

Radu

Recomandarile prietenilor m-au facut sa aleg IntegralEdu Work and Travel, ca ulterior sa ma conving ca au avut dreptate.

Pe langa ajutorul oferit pe intreg programul, cel mai mult am apreciat cand consultantii au gasit si mi-au schimbat rapid biletul de avion de intoarce in Romania.

 

 

Mihaela

Consultantii agentiei au fost de la bun inceput prietenosi si m-au ajutat cu multe informatii.

Pot spune ca am simtit ajutorul consultantiilor permanent, dar cel mai mult cand a trebuit sa completez toate actele si pasii pe care trebuia sa ii urmez.

 
Ioana
 

A fost prima agentie despre care am aflat ca se ocupa cu programul Work and Travel, de la Asociatia Studentilor in Stiinte Politice.

Comunicarea intre mine si consultantii Work and Travel a fost foarte eficienta de la inceput.

 

Diana

Pretul accesibil al programului si lipsa altor taxe suplimentare au contat foarte mult, iar astea au fost primele motive pentru care am ales aceasta agentie, facand o comparatie din spusele prietenilor care au mai fost plecati in State.

Orice problema am avut, legata de documente, schimbarea datei de zbor etc., au fost foarte promti intotdeauna.

 
 
Ameem

Recomandarea unei colege de facultate m-a adus la IntegralEdu pentru programul Work and Travel.

Totul a fost ok, mai ales rapiditatea cu care a fost schimbata data de intoarcere in Romania si aeroportul.

 

Maria

Prietena mea mi-a recomandat sa merg cu IntegralEdu Work and Travel, deoarece ea plecase in trecut cu aceasta agentie.

Baietii din biroul din Bucuresti mi-au fost de ajutor la absolut toate capitolele, nu pot face o departajare.

 

Stefan

Am ales aceasta agentie deoarece in trecut am apelat la serviciile ei si am fost multumit.

 

 

Madalina

Am vazut postarea unei cunostinte pe Facebook, iar acest lucru mi-a dat putin curaj si mi-a oferit o orientare.

As spune ca la fiecare capitol, toti pasii pe care a trebuit sa ii parcurg au fost noi pentru mine si astfel indrumarile lor au fost esentiale si bine venite in orice stadiu.

 

Saron

Costul programului si faptul ca aveau angajatorul pe care mi-l doream. 

Cand a fost cazul de intocmire si trimitere acte, atunci m-am simtit cel mai ajutat de consultanti.

 
 

 

 

 

Ai intrebari? Nu ezita sa ne dai un mail la cristian.tene@integraledu.ro pentru a te ajuta.

 

Pentru noile joburi de la cei mai mari sponsori din programul Work and Travel, ai un link AICI. Si daca vrei sa faci si o fapta buna in timp ce te inscrii pentru o vara in State, pana pe 30 noiembrie, primesti 25$ reducere daca participi la campanie de  donare de sange si vii in birourile noastre din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Craiova, Galati sau Constanta cu carnetul de donator.

Daca nu suntem conectati pe social media inca, ne poti urmari pe Facebook sau pe Instagram, daca vrei sa fii la curent cu toate noutatile programului Work and Travel. 

Daca te-au convins studentii nostri sa aplici pentru programul Work and Travel, ai AICI toate costurile programului, dar si Formularul de inscriere online.

 

13 nov. 2019 admin 916 views