Targuri de joburi Work and Travel USA

 

Pregatit pentru vara 2021? Primii angajatori pentru care poti programa un interviu!

Inscrie-te din timp, completand formularul online sau contactand oricare dintre birourile IntegralEdu Work and Travel din tara. 

Ordinea alegerii si ocuparii joburilor se face pe principiul Primul inscris – Primul servit. Astfel, avand in vedere ca cererea este una foarte mare, iar job-urile se dau imediat, iti recomandam sa iti asiguri astfel locul potrivit. Daca vrei sa te incrii si cu prietenii si sa mergeti la acelasi angajator, recomandarea devine o cerinta obligatorielaugh

 
 

InterExchange

 

1. Interviuri pe Skype:

2. Procesul de matching pe platforma sponsorului 

Avem vesti bune! Platforma sponsorului prin care poti obtine un job este acum live! Inscrie-te si alege din peste 3000 de joburi. Cu cat te inscrii mai din timp, cu atat plaja de joburi este mai larga si ai mai multe variante din care poti alege! 

CIEE

Pana vom primi lista angajatoriilor CIEE, iti poti arunca un ochi pe angajatorii care au fost disponibili vara trecuta AICI. In proportie de 80%, sunt aceeasi angajatori an de an. Sunt angajatori mari care angajeaza zeci sau chiar sute de studenti. Daca te decizi asupra unui angajator care a fost disponibil in trecut, te putem pune in legatura cu fosti studenti astfel ca poti afla tips&tricks direct de la sursa ;) Interviurile cu angajatorii CIEE au loc pe skype.

CENET

Interviuri pe Skype:

Revenim cu mai multi angajatori in curand!