Targuri de joburi Work and Travel USA

18 oct. 2017 admin 17392 views

 

Pregatit pentru vara 2020? Aici sunt targurile de joburi care vor avea loc in perioada urmatoare si care sunt angajatorii pentru care poti programa un interviu!

Inscrie-te din timp, completand formularul online sau contactand oricare dintre birourile IntegralEdu Work and Travel din tara. 

Ordinea alegerii si ocuparii joburilor se face pe principiul Primul inscris – Primul servit. Astfel, avand in vedere ca cererea este una foarte mare, iar job-urile se dau imediat, iti recomandam sa iti asiguri astfel locul potrivit. Daca vrei sa te incrii si cu prietenii si sa mergeti la acelasi angajator, recomandarea devine o cerinta obligatorielaugh

 

 

Aramark Yosemite 

 

Aramark este unul dintre cei mai mari angajatori in mai multe domenii cum ar fi facilitati de management, catering, uniforme pentru diferite institutii de santate, scolare, dar si alte afaceri din intreaga lumea. Aramark  are 255.000 de  angajati in peste 22 de tari. 

Yosemite National Park, este situat in muntii Sierra Nevada din centrul Californiei si este cel mai bine cunoscut pentru cascade sale, uimitoare copaci sequoia, trasee de drumetii, si 1200 mile patrate de frumusete vaste. In ciuda salbaticiei sale neatinse, Yosemite este incă la numai cateva ore distanta de atmosfera plina de viata a oraselor San Francisco si Los Angeles. Beneficiile de a lucra vara aici sunt suficiente pentru a te convinge fara sa te gandesti de doua ori. Aramark at Yosemite National Park ofera cazare gratis in incinta parcului, transport cu autobuzul sau cu bicicleta si 50% reducere la mancare si bauturi si 10% la alte articole.

 

Pentru mai multe detalii despre Aramark click aici.

 

 

Blue Water Riviera Beach Resort

 
 
Best Western Blue Water Resort este una dintre cele sase statiuni Red Jacket. Blue Water Riviera Beach se mandreste cu cele mai bune servicii oferite clientilor si o experienta placuta pentru a-i face pe acestia sa revina. Resortul ofera celor care se angajeaza, sprijinul de a-si gasi cazare, reduceri pentru diferite activitati din interiorul Blue Water Riviera Beach cum ar fi mini golf, sporturi nautice de care nu te vei plictisi niciodata.
 
 
Gasiti aici mai multe detalii despre Blue Water Riviera Beach.
 
 
 
 

Sunset Grille & Teasers Bar

 

 

Sunset Grille & Teasers Bar este situat pe malul apei in West Ocean City, Maryland, la Marina Sunset. Resortul pune la dispozitie 4 baruri, 2 sali de sedinta, 2 ssli de mese si mai multe locatii in aer liber. Aici se organizeaza cele mai mari turnee de pescuit sportiv, cum ar fi  White Marlin Open și Mid-Atlantic.

 

Daca nici acum nu te-ai hotarat sa aplici pentru un job la Sunset Grille & Teasers Bar, iti lasam aici mai multe informatii.

 

 

 

 

 

 

Cedar Point Amusement Park

 

Cedar Point Amusement Park a fost votat cel mai tare parc de distractii pe pamant de catre cititorii Amusement Today de mai multi ani! Deschis in 1870, parcul de distractii Cedar Point, situat pe malul lacului Erie, in Sandusky, Ohio, gazduieste mai multe trasee si roller-coasters decat orice alt parc de distractii din lume. Pe langa toate atractiile parcului de distractii pe care le poti incerca gratis in timpul liber, aici ai cazare la un pret foarte mic, discounturi la mic dejur, pranz si cina in cadrul parcului, uniforme, zone de recreere cu mese de tenis de masă, mese de biliard, jocuri, teren de baschet, teren de fotbal, volei de nisip.

 

Pentru mai multe detalii despre joburi la Cedar Point Amusement Park, click aici.

 

 

 

 

CIEE

 

19 decembrie - Recruit - Interviu pe Skype:

15 februarie - Road Show - Bucuresti:

Virtual Road Show - Interviu pe Skype:

 

InterExchange

 

Interviuri pe Skype:

16.01.2020

23 - 24.01.2020

28.01.2020

30.01.2020

04.02.2020

06.02.2020

11.02.2020

13.02.2020

19.02.2020

20.02.2020

 

Revenim cu informatii in curand!

 


18 oct. 2017 admin 17392 views