UPDATE - Efectele virusului COVID-19 asupra programului de Work&Travel

UPDATE - Efectele virusului COVID-19 asupra programului de Work&Travel

Suntem alaturi de voi si avand in vedere raspandirea virusului COVID-19, IntegralEdu ia masuri pentru a asigura in continuare o buna functionare a procesului de consultanta  si a va tine la curent cu deciziile privitoare la programul de Work&Travel

O serie de țări iau măsuri foarte stricte pentru prevenirea răspândirii coronavirusului (COVID-19). Unele dintre aceste măsuri includ închiderea frontierelor pentru cetățenii din alte țări.

În ultima oră am fost anunțați de partenerii noștri din SUA că Biroul Afaceri Educaționale și Culturale (ECA) al Departamentului de Stat al SUA a întrerupt toate programele de schimb timp de 60 de zile. Aceasta înseamnă că suntem deja în forță de circumstanțe majore. Partenerii noștri au fost asigurați că lucrează la un plan de acțiune și la măsuri care pot reduce impactul acestei decizii a Departamentului de Stat pentru studenții care au plănuit să ajungă în SUA înainte de 14 mai. În acest moment, această măsură nu ar trebui să afecteze studenții care intenționează să călătorească după 14 mai 2020.

 

Monitorizăm în permanență situația, iar dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii!

 Bucuresti: Diana Mariut - dtoth@integraledu.ro

Craiova: Bogdan Dinca - bdinca@integraledu.ro

Constanta: Andreea  Draghiciu - andreea.draghici@integraledu.ro

Galati: Gabriela Chirila - g.chirila@integraledu.ro

Iasi: Diana Moisa - dmoisa@integraledu.ro

Timisoara: Iasmina Stroita - iasmina@integraledu.ro