Vesti bune! Dam startul inscrierilor pentru vara 2021!

Vesti bune! Dam startul inscrierilor pentru vara 2021!

Pentru ca vrem ca vestile bune sa circule repede, va anuntam ca dam drumul inscrierilor in programul Work and Travel USA pentru vara 2021!

Pe  data de 22 iunie, presedintele SUA, Donald Trump, a emis o decizie interzicand eliberarea vizelor J-1 pentru programul Work and Travel, care a impiedicat multi dintre participantii nostri sa obtina vize pentru a participa la programul din acest an. Aceasta interdictie trebuia sa fie in vigoare pana la 31 decembrie 2020, cu posibilitatea prelungirii, cu toate acestea, la 1 octombrie, Curtea din California de Nord a emis o interdictie pentru aplicarea in continuare a acestei decizii. Administratia Trump a contestat decizia Curtii, motiv pentru care decizia nu este inca definitiva, dar este un semnal foarte pozitiv în ceea ce priveste eliberarea vizelor J-1.

Avand in vedere noile informatii, suntem bucurosi sa va anuntam ca dam drumul inscrierilor in programul Work and Travel USA pentru vara 2021. Taxele de program din acest sezon le poti vedea AICI.